Ingen tid är som sommartid – för kompetensutveckling!

Anna & Christian

Riktigt bra och matnyttiga dagar här i Old Jaffa. Färg, form och ton har mer eller mindre satt sig och HR PÅ SLOTTET (HRPS) kan bli precis hur kul som helst. Både för oss och för deltagarna!

 

Tomtebloss i all ära (läs: Anna Dyhre), men det räcker inte att skratta med denna härligt slagkraftiga kvinna och endast låta sig inspireras för stunden. Icke. Upplägget vi fått en förfrågan på och spenderat de senaste dagarna att snickra på kommer på ett strategiskt och operativt/konkret sätt svara på

frågorna Employer Branding för VEM, VAD och HUR, så långt kanske inte något nytt? Men. Att komma ‘tomhänt’ till oss på slottet och åka därifrån mindre än 24 tim senare med nulägesanalysen gjord, målbilden kristallklar och introducerad till och användare av Employer Branding Ekvationen är smutt. Att komma till dukad lunch och åka vid lunch dagen efter och ha en helt färdig strategi på fickan är inte så dumt.

Argument som att ha för lite tid till extern inspiration, kompetensutveckling och nätverka faller snabbt då du kan få allt detta på mindre än en arbetsdag.

Acceptera, paketera, kommunicera och implementera kommer Christian Bergenstråhle och jag själv vinnlägga oss om att deltagarna kan medan vi alla är mest exalterade över den fjärde facilitatorn och det vi gemensamt håller på att knåda fram till hans modul: Employer Branding Due Dillingence. Ja, du hörde rätt och du hörde det här först!

Vi tackar för inbjudan, tar chansen att paketera något unikt, är glada för chansen att få arbeta tillsammans och slår snart upp dörrarna för HRPS, by invitation only.

//Katarina

 

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s