Almedalen Hur får vi ut mer av det talangfulla Sverige?

Idag – mitt på dagen – onsdagen den 4e juli arrangerar 4potentials ett event där jag är inbjuden att i en panel diskutera: ”HUR FÅR VI UT MER AV DET TALANGFULLA SVERIGE?”. Ser verkligen fram emot det. Dels på grund av själva ämnet och dels beroende på de andra pnaledeltagarna.

Alla har potential – hur får vi ut mer av det talangfulla Sverige? 4potentials – Sveriges ledande talangnätverk har bjudit in framtidens talanger för att diskutera hur ett nytt Sverige kan fostra fler supertalanger. Välkommen till ett samtal mellan Mikael Damberg och några andra av Sveriges största supertalanger; Anna Omstedt Lindgren, grundare av Tasteline och numera Vd för MedUniverse, Fredrik Wester, grundare och vd av det ledande svenska spelföretaget Paradox Interactive, Katarina Berg, bl a årets hr chef (numera inom Swedbank), samt Markus Pregmark, HR-chef Abba Seafood.

Moderator är Fredrik Andersson, Vd för 4potentials, gotlänning och personen bakom många av Sveriges talangfulla koncept. Han kommer att ställa många viktiga och initierade frågor om alt från skolans roll & uppgift, ledarskapets betydelse och vad en supertalang är och hur den kan utveckla Sverige.

Plats magasin 3, småbåtshamnen.

 

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s