Ren & Skär HR

Tack alla som kom och gjorde kvällen till ett lyckat event! Sällan har så många trevliga HR Chefer varit samlade på en så liten yta.

Anna Dyhre gjorde som alltid ett lysande tungvrickandejobb – ikväll som det officiella programmets moderator. Ovanligt lågmäld i samtalet med Manfred Aronsson som berättade öppenhjärtligt om bland annat sina båda resor på SBS respektive MTG och om sin syn på vikten av rätt kultur snarare än stark kultur. De allra flesta av åhörarna var väldigt överens om att de mycket gärna skulle vilja ha Manfred som sin nästa chef och vd.

Efter lite påfyllning i glasen, spontan-mingel och bra tryck på samtalsnivån så var det dags för Lilla Panelen att kliva upp på kvällens scen och ge oss sin utblick på vad de ser som HR-utmaningar. Mycket energi, sköna generaliseringar och härligt mycket självförtroende från Johan (spotify), Leila (ciber)& Alexander (klarna). Kändes befriande att ha en panel med unga hungriga hr-kollegor istället för som alltid annars gamla etablerade hr-chefer, eller var det bara jag som kände så?

Vi sa att vi skulle hålla på till 19.30, men de sista deltagarna gick precis motvilligt ut genom dörren och nu är klockan närmare 21.00. Bra betyg, det kommer således en fortsättning 2013.

Vill även passa på att tacka för pengarna vi lyckades samla in till välgörande ändamål samt kvällens sponsorer: Chefshuset, Anna Dyhre & Daigo.

//Katarina Berg

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s