På spaning, över den tid som flytt

Employer Branding är (fortfarande) högaktuellt och det har väl inte kunnat undgå någon. Många pratar om det, men få organisationer har djuplodat och framgångsrikt gjort någonting åt det.

Vi är en tacksam skara som länge fått många och ibland till och med återkommande förfrågningarna om talaruppdrag. Det fuskas runt en hel del och man vill gärna bli inspirerade både från HR såväl som från Marknadsavdelningshåll. Jättekul tycker vi, och lukrativt, men istället för att erbjuda tomtebloss i form av inspirationsföreläsningar så har vi nu gemensamt skapat affärsutvecklingsprogrammet ”HR på Slottet” (HRPS) som vi kommer erbjuda under våren 2013. Programmet kommer att fokusera på hur du och din organisation kan bli riktiga och uthålliga stjärnor på Employer Branding (EB).

Vårt koncept är tidseffektivt och bygger på employer branding-processens sex steg. Programmets upplägg är unikt och skall leda till konkret nytta där deltagarna kommer att åka hem med en långsiktig och uthållig EB-plan och med en införsäljnings- samt implementeringsstrategi som de direkt kan använda i sitt dagliga värv.

Jag sitter just nu vid Bosporen, på den europeiska sidan, med en galet bra uppkoppling. Ska spendera några fantastiska dagar här genom att avsluta vad vi påbörjade i Tel Aviv samt försöka hinna lägga sista handen vid arbetsmaterialet för HRPS. Vädret är helt otroligt och Istanbul visar verkligen upp sig från sin allra bästa sida.

Nu är det dock dags för en workshop. Tiden går, men EB-fokuset består.

//Katarina

Annonser

2 kommentarer

  1. Spännande, var kan man läsa mer om HR på slottet?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s