HR på Slottet

HRPSHR på Slottet (HRPS) är ett exklusivt program när det gäller innehåll, pedagogik och plats där erfaren såväl som oinvigd kommer att lära sig hur att bygga en syftesdriven Employer Branding-strategi.

Tanken är att du under 26 tidsintensiva timmar ska hinna bli inspirerad av oss, men även av de andra deltagarna samt förstå hur att integrera social media trender med er marknadsföring, få de ekonomiska argumenten paketerade och redskapen för att bli mer synliga, tydliga och uthålliga.

Alla pratar om det, men få har gjort mer än duttat runt i arbetet. Konkurrensen om talangerna är hårdare nu än vid någon annan tidpunkt i historien. Både för att utvecklas och blomstra så behöver vi förstå och behärska reglerna för ärligt och hållbart employer branding arbete. Att vara närvarande vid en å annan arbetsmarknadsdag eller ha uppdaterat hemsidan är inte samma sak som att ha en employer branding plattform som stöttar affärsidén.

HR på Slottet är inte en traditionell två dagars konferens fullproppad med föreläsningar. Det är snarare två intensiva dagar och en kväll där deltagarna arbetar hårt och är högst delaktiga på gränsen till febriga. Tänk MBA i micro-format. Alla arbetar med sin egen organisations löften, sina unika talangerbjudanden och eget business case fast givetvis med stöd från samtliga fyra i programledningen under hela vistelsen.  

Konceptet är framtaget efter en förfrågan från en HR- och Marknadsavdelning som ville mötas i sina respektive uppdrag och komma ytterligare en bit på vägen att ha ett gemensamt varumärke, men nu passar vi på att erbjuda två öppna kurser för redan frälsta och som vill ha än mer material och råg i ryggen.

Du kommer att få uppleva ett förändrat tankesätt, pröva dina teser samt i exklusiv miljö få fokusera på din affärsdrivna EB-process med hjälp av vår 6 stegs modell.

Du kommer vara en av en liten exklusiv skara på 16 deltagare som har fyra erfarna facilitatorer till ert förfogande.

Du kommer hem med resultat och feedback på dina idéer – både från programansvariga och från de andra deltagarna.

Du kommer ha kul på vägen – vi utlovar skrattgaranti!

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s