Relativitetsteorin, i en liten annan tappning

SONY DSCPrecis kommit till Brasilien och det är svårt att inte slås av energin, intensiteten och innerligheten hos de människor vi möter. En kokande kittel a motsatser, överflöd av mycket det vi svenskar trånar efter och väldigt lite av det vi tar för givet.

Jag ska ägna några av de följande dagarna åt hur olika organisationer befolkar sitt varumärke. Mäktigt nog har jag förmånen att göra det tillsammans med både HR- och marknadsmänniskor från totalt olika branscher; mobiloperatör, mejeri, media, IT och bank & finans. Ambitionen är att dessa möten och samtal ska fungera som en bra input och inspiration i slutdesignen av nytt presentations- och utbildningsmaterial.

Vi får väl se om samba(nden) är så fruktsamma som jag tror? Bra människor, med bra energi, skapar bra förutsättningar för bra resultat. Kanske inte lika klockren som Einsteins relativitetsteori, men väl värd att testa och kan just nu inte tänka mig ett bättre ställe att få ny energi och nya tankar påfyllda än här på Ihla Grande och tillsammans med de här människorna.

//Katarina Berg

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s