Rekrytering – en genväg till engagemang?

It´s flying with mePå samma sätt som ständiga förändringar kommit att bli en sanning, så har även bristen på talanger blivit en vald sanning. Att attrahera, utveckla och behålla top talanger förutsätter effektiv rekrytering med väl genomtänkt kulturfit såväl som en klar och tydlig rekryteringsstrategi som möter organisationens behov – idag och imorgon.

Trycket att hela tiden förbättra och utveckla resultatet kan inte bli mycket mer intensivt än vad det är idag oberoende av verksamhet. Oavsett global eller lokal närvaro, så måste organisationer ta tuffa beslut och prioritera utmanande mål för att överleva, återhämta sig och växa.

Lyckligtvis, genom att undersöka graden av tidigare engagemang i medarbetares meriter, kan organisationer ta reda på hur de kan utveckla en långsiktig engagemangs modell att minimera omotiverade medarbetare och istället proaktivt skapa en väldigt hög lägsta nivå, – rekrytera mera energi.

Organisationer som lyckas med detta, lär default bli mer attraktiva, effektiva och därmed mer lönsamma. Trots det pratas det väldigt lite om prestation och graden av engagemang utan fortfarande fastnar vi alltför ofta i vinkelvolten av att krampaktigt prata och mäta resultat och hur detta eventuellt goda resultat ska belönas.

“Treat people like resources, you will get results. Treat them like people, you will get excellence & loyalty”.

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s