Ren & Kär HR

A-K laurell på Ren & Kär HREn passionerad skara HR chefer vågade vägra Stockholms uteserveringar och valde istället att seriöst oseriöst utbyta spänstiga konversationer på vårt HR-mingel.

Kul att få höra Anna-Karin Laurell prata om sitt arbete på SalusAnsvar. Otroligt härligt att se att en värderingsstyrd ‘vanlis’ även är en framgångsrik företagsledare. Återigen blev vi påminda om de goda exemplens makt och hur kraftfullt det är att involvera alla medarbetare i en förändringsprocess.

Calle Blomberg & Leila Ljungberg (Ciber) som starka åsiktsmaskiner gjorde ingen besviken. Härligt med två så olika personlighet som delar en och samma övertygelse, nämligen att agilt HR inte alls är en fråga om ‘kejsarens nya kläder’. Det är en helt ny generation HR/Kulturbyggare på väg att ta över HR Sverige.

Konst från Xiko prydde väggarna på Chefshuset denna kväll och mini-vernissaget med plexikonst blev en bra inramning av vårens Ren & Kär HR.

För de pengar som generöst skänktes på vår höstträff hade vi köpt två av de fyra tavlor av den begåvade konstnären Catrin Näsmark målat i ett samarbete med Childhood och Xiko. Den ena tavlan fick Anna-Karin som tack för hennes föreläsning och den andra fick Vibeke för att vi får ha våra HR-mingel på Chefshuset.

//Katarina

Annonser

1 kommentar

  1. […] Calle Blomberg & Leila Ljungberg (Ciber) som starka åsiktsmaskiner gjorde ingen besviken. Här… […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s