Ren & Skär HR

Christina HoganChristina Hogan gästar Ren & Skär HR i kväll och talar om virtuella team där principen är den samma som i det fysiska, men att det skiljer sig i hur de praktiskt utformas och leds. Chris beskriver viktiga förutsättningar för att skapa virtuella team genom att initialt skapa en bra relation, hur man kan öppna upp för kontakt genom engagemangsskapande trix och inspiration.

I en virtuell konversation är det oerhört viktigt att skapa en vi-känsla, en vilja att samarbeta och att utstråla energi och engagemang med både sin röst och kroppsspråk, med andra ord – från och med nu är mute-knappen absolut förbjuden.

Chris visar på enkelheten att arbeta med möten virtuellt i en snabbt föränderlig värld där tillgängligheten måste vara hög för alla oavsett tid och geografisk placering.

Av reaktionen att bedöma så var jag inte den enda som hittills inte prövat på vare sig Prezi, Voicethread och/eller Murally. So much to learn and so little time.

Lilla Panelen, Leila Ljungberg. Alexander Westerdahl & Calle Blomberg fick ‘vila’ och istället påverka sina betydligt äldre kollegor på de båda långbord som skapades under minglet innan och efter Chris föreläsning.

//Katarina

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s