En kväll för de redan frälsta

I tisdags var Google värdar för en samling redan frälsta kulturarbetare. I nyrenoverade fina lokaler bjöd @ErikssonMartin & Claes Eriksson på svar från ett härligt smörgåsbord av Google-myter.

Vi var nog många som undrade vad som kunde gömma sig bakom rubriken ‘State of the Union’ – en paneldebatt med bl a miss Employer Branding herself @annadyhre och mannen som vet allt om hur studenterna funderar kring sin första arbetsgivare @svanterandlert. Mycket riktigt kom det några matnyttiga råd, men även en uppfriskande mental örfil från Anna som började med att fastställa att det kunde ha hänt så mycket mer inom området sedan förra #EBMovers. Svante & Anna

Tommie bytte sedan tempo med en egen trendspaning in i det digitalt samhället för att ge oss en smak för om och i så fall hur det påverkar Employer Branding.

Personligen såg jag mycket fram emot att få lyssna till @Ansofisticated som är Hälsochef på PwC (i hennes fall står det för People who Care). Hört mycket gott om Ann-Sofie som driver ett övertygat hälsoarbete för att säkerställa hållbara medarbetare – och som alltid – det går inte att värja sig för passion.

Största medtaget är dock alla nya möten. Minglet bjöd på en massa nya och väldigt intressanta bekantskaper. Ni gamla är också helt ok, men alltid roligt att få lära känna nya eldsjälar i en relativt liten ankdam. Hade gärna sett och lyssnat till rockstjärnan Anne-Marie Andric, men det får vara en önskan till nästa Emplyer Branding Movers & Shakers.

Tack @tommiecau för en fint arrangerad och modererad kväll, tack Martin & Claes för ett fint värdskap och tack min medpanelist (eller vad det kan heta?) Niklas Delmar.

//Katarina

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s