Talangjakt i den digitala världen

Anders WOnsdag och min sista dag här på ön. Har en sådan respekt för de som är här lördag till lördag då hela upplägget är så galet kontaktintensivt. Alla 25 000 deltagarna rör sig bokstavligt talat på tre gator och i en gränd, vilket gör att det är svårt att missa gamla bekanta och skapa sig nya kontakter. Mestadels på gott, men det ska bli skönt att komma hem och kunna gå två steg på kontoret utan att stöta in i människor precis överallt.

Kl 11.30 pratar jag ‘Talangjakten i den digitala världen’ tillsammans med Anders Wallqvist, VD, Nowa Kommunikation. Alexander Wroblevski, Digital specialist, Nowa Kommunikation. Tommie Cau, Rådgivare, SIME HR Summit och KW Digital.

KBFörutom dagens panel, så blir det ‘patientmottagning nere på Kallis’. Ska försöka riva av så många plåster som möjligt. Fördelen, det sparar tid och man slipper att långsamt dö PPT-döden. Nackdel, kan inte komma på någon. Dessutom så har åtminstone inte jag palmer på mitt kontor och de underlättar när den nionde bemmanings-, search, organisations- och/eller ledarskapskonsulten också inleder med – ‘vi är en unik organisation’.

//Katarina

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s