Ren & Skär HR: Vilse i det digitala landskapet?

IT-MickeMaj är en svår månad, så färre än vanligt kom till skolavslutningen på Ren & Skär HR. Mikael Ahlström som är en parrallell entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier kom för att bringa lite klarhet i vår digitala tillvaro. Som ceo, delägare och engagerad i bland annat the Park, Sprout Park, Britny, reaktor, Dfm och Hyper Island reser han till byråer och företag världen runt för att föreläsa för att utveckla företag i den digitala världen.

De ca 30 HR chefer som tog det kloka beslutet att trots ett hektiskt maj kom och lyssna på denna lågmälda digitala teckentolkare visade sig aldrig vilja låta honom sluta prata. Micke, generös som alltid; öppnade många ögon, en del stängda spjäll, inspirerade till nytänk & framtida mod. Under det sedvanliga efterföljande minglet fick Micke mer än 10 frågor om han kan tänka sig att komma och arbeta med just deras ledningsgrupp.

Tack Micke för att du kom och påpekade hur en digital whiplash kan undvikas, redan nu men framför allt i fortsättningen.

//Katarina

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s