Ren & Skär HR: How to bring your Employer Brand to life

Lisa GI torsdag var det äntligen dags för årets första Ren & Skär HR. För andra gången i Auditorium @Spotify. Mycket var sig likt, men extra glädjande var det att få damma av Lilla Panelen igen som denna kväll bestod av Viktor och Viktor, –  två helt fantastiska Pau-studenter från Uppsala Universitet.

Huvudnumret var Lisa Gunnarsson, nordisk chef för LinkedIn , en ytterst kär bekantskap. Jag träffade och träffades av Lisa nyligen i framtidspanelen på Rival (PassionHR) och blev drabbad av hennes energi, driv, humor och vad hon vill göra med sitt uppdrag på Linkan.FullSizeRender (2)

Inför en något mindre skara än vanligt påminde Lisa om LinkedIns vision och syfte, men också vilka otroliga möjligheter denna platform är för sina medlemmar (414 miljoner), företag, lediga tjänster, lärosäten med mera. Är säker på att ingen i församlingen behövde en refresh på hur man skakar liv i sitt employer brand eller bli påmind om att ta sig en otrolig noga funderare på vilka attribut och värderingar som särskiljer just deras organisation. Däremot så kanske alla behövde fundera på vilka tre saker de vill förmedla med sin egen profil och hur de kan vara konsekventa samt hålla en rak linje mellan den egna profilen och den egna organisationen. Men, vad jag huvudsakligen ville ge alla närvarande en chans och höra på vad Lisa och LinkedIn precis är på väg att lansera. Min förhoppning är att alla blev inspirerade och vill vara med och supportera utifrån sina förutsättningar. Därav inga konsulter på denna träff, vad och varför kommer bli officiellt först på tisdag.

Stort tack Lisa!

//Katarina

 

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s