The Internet Association

Tom at IA

@Internet Association

Jamen, ingen rast ingen ro. Onsdag och tredje dagen i Washington DC för den här vistelsen. Gillar verkligen den här staden och den starkt lysande solen gör ju inte saken sämre. Inte alls

IA DCPromenerar på en av bokstavsgatorna ned till kontoret för Internet Associations där min kollega Tom Manatos och jag ska börja morgonen. Vi ska träffa kongressmannen David Ciciline (D-Rhode Island) tillammans med de andra medlemsföretagen. På mötet är bl a Etsy, Ebay, Pandora, Uber och airbnb och fokus är digitalisering, integritet och lagstiftning i en global värld. Otroligt begåvade personer runt borden och ännu en gång slår det mig hur unga och smarta alla personer som arbetar som sakkunniga är. Måste få klarhet i vart alla dessa tar vägen efter några hektiska och slitsamma år i Washington och nära makten. Note to self: fråga Tom!

Congressman David Cicilline

Katarina Berg w/ Congressman David Ciciline

Dessa frågor är inte min direkta OS-gren, men nyttigt lärorikt och intressant hur uppstarts alla verkar ‘slita’ med att utbilda omgivningen om deras förutsättningar och vilka nya krav som ställs på en digitalt och ständigt uppkopplad värld oavsett bransch, land eller uppgift.

//Katarina

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s