Om Daigo

Daigo

Daigo vänder sig till HR-kollegor, företag och organisationer som vill bli bättre på att leda med värderingar och förstå hur man på bästa sätt frigör den fulla potentialen av sin personal. Andra frågeställningar Daigo arbetar med är hur man kopplar värderingar och beteende till affären.

Employer branding är ett ständigt återkommande uppdrag och i synnerhet hur marknads- och personalavdelningen kan och bör sammarbeta i praktiken.

Om Katarina Berg

Katarina är beteendevetare, HR Chef och en ofta bokad föreläsare. År 2007 utsågs hon till årets HR-chef på Kompetensgalan och år 2010 fick hon utmärkelsen Årets Hälsobefrämjande ledarskap.
Katarina föreläser bland annat på temat ‘Sätt den dolda kraften fri, vad händer när marknadsavdelningen och personalavdelningen gifter sig med varandra’, ´HR & Sociala Medier´, ´Employer branding´, ´Hälsa handlar mer om ledarskap än om friskvård´, ´Change Management/Förändringsledning´och ´Agile HR´. Katarina faciliterar allt från små ledningsgrupper till inspirerar hundratals personer vid stora evenemang. Ibland är arenan ett styrelserum, ibland en teater, ofta ett seminarium eller kurs/utbildning.
Förutom att föreläsa arbetar Katarina även med gruppcoaching, som mentor, samt som senior adviser i organisationsutvecklingsfrågor för både stora och små företag.

 

 

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s